Ukrayna Gece Hayatı
Ukrayna gece hayatı
-Savaş Öncesi:(-
Ukrayna Gece Hayatı
Ukrayna gece hayatı: 2013 Kurban Bayramını Kiev ve Kharkiv’ de geçirdim. Kiev başkent olması sebebiyle her zaman Ukrayna’ da ilk tercih edilen yer olmuştur. Fakat gezilecek ikinci şehir kişiden kişiye göre farklılık gösterir. Odessa liman kenti olması nedeniyle tercih edilir. Lviv için de güzel şeyler duydum. Bir de sadece futboldan dolayı bildiğimiz Donetsk’ e Türkiye’ den direk uçuş vardır ki pek tercih edilmez.
Gezimde arkadaşımın tavsiyesi üzerine sadece Metalist Kharkiv futbol takımından dolayı duyduğum ama aslında Ukrayna’ nın en büyük ikinci kenti olan Kharkiv’ i tercih ettim. Çift olarak gezecek kimselere ise Lviv’i öneririm.
Kiev Gece Hayatı
Yukarıdaki turistlik şehir haritasını koymamın sebebi Ukrayna polisidir. Elimde cep telefonundan kendisine ısrarla sabah gezdiğimiz tarihi yerlerin fotoğrafını göstermeme rağmen beni hayat kadınları için ülkeye geldiğim konusunda suçladı. Tarihi yerleri gezdiğimi fotoğraflarla da göstermeye çalışsam da Ukrayna’ya fuhuş için gelmekle ve Ukrayna sokaklarında escort aradığımızı ileterek bizi suçladı. Hadi suçladın iyi güzel de bunun da ne kadar suç olduğu karışık.
Ukrayna Gece Hayatı
Kent haritasına baktığınızda siz ne görüyorsunuz? Normalde restoran ve etkinlik reklamı olması gerekmiyor mu? Ayrıca Ukrayna’da gece sokaklarda escort aramanıza gerek yok. Zaten yolda yürürken herkes Ukrayna Escort, Kiev Escort, Kharkiv Escort gibi kartlar sıkıştırıyor. İlginçler!
Güncelleme!
2017 Mart ayı itibariyle iki ülke vatandaşlarının sadece kimlik kartıyla geçişlerine onay verildi. Gürcistan ve Kuzey Kıbrıs’la beraber TC vatandaşlarının sadece kimlikle girebileceği 3.ülke oldu. Detaylar için tıklayınız

Yazımda gece hayatı ve buna artı olarak polislerle karşılaştığımız durumlar konusunda bilgili paylaşmak istedim. Çünkü ben ve birçok T.C vatandaşının aynı duruma maruz kaldığını gördüm. Seyahat edeceklere ilk uyarım Kharkiv Havalimanı’ nda iner inmez sigara yakmayın! Moskova’ dayken limanının içinde sigara içmek serbestti. Burada ise dışarıda da serbest değil. Demirlerle çevrili alanın dışında içebilirsiniz.
Ukrayna Kurallar
Ukrayna’ da da kurallar ülkemizdeki gibi esnek olduğu için ‘ Söndürün lütfen’ diye bir uyarı bekliyor insan. Ama işler böyle yürümüyor. Polisler hemen pasaportunuzu soruyor ve sizi odaya davet ediyor. Rüşvet vermekten başka bir yol var mı çözemedim. Çünkü bu suçun cezası ne kadar bilmiyorum. Benzer durumu karşıdan karşıya geçerken de yaşadım. Aslında olay kurallara tamamen uyan bir toplum olmalarından değil. Gün içerisinde bir sürü kişi kurallara uymuyor. Fakat saat 04:00’ de sokakta yürüyen bir turist iseniz iş değişir. Yine aynı işlemler başlıyor. Buna protokol diyorlar. Pasaportunuzdaki bilgileri bir kağıda dolduruyorlar.
Rüşvet ödediğinizde sorun kalmıyor. Ukrayna gece hayatı tehlikelidir. 50 grivna ödeyen de gördüm 100 dolar da… Ben 300 grivna ödedim. Aslında ödememek için çok direndim ama aynı gün içerisinde ikinci kez çevrildiğim için para verip kurtulmak çok kolayıma geldi. Mücadele edecek gücüm ve moralim kalmamıştı. İki kişiydik, kısacası kişi başı 35 tl civarı bir paraya mal oldu.
Kharkiv Gece Hayatı
Rehbere karşılaştığımız durumla ilgili önerilerini sorduk. Asla kağıda imza atmayın diyor. Okuyamadığınızı belirterek imzadan kaçmamız lazım ki zaten yazanı okuyamıyorsunuz. Bir de polisin pasaporta zarar vermemesi önemli. Yırtma veya çizme gibi durumlar olabiliyormuş. Son olarak da sizi çeviren polis mi asker mi o da farklı durumlar doğurabilir bilgisine ulaştık. Dert anlatmak zor. Çünkü görevliler de İngilizce bilmiyor. Aslında ortada suç var/yok. Örneğin şöyle bir suç var, alt geçit varken üst taraftan yürüdük. Ama saat 04:00, yollar bom boş ve benden başka da o yolu kullanan var. Sanki her şey yolunda da bir benim oradan geçmem dertmiş gibi polis alıkoyuyor. Aslında bunların bir sebebi var; rüşvet!
Kharkiv Gezilecek Yerler
Gece hayatıyla ilgili durum şu ki face control uygulamasına takılabilirsiniz. Damsız girmek diye bir kavram yok. Ama kapıdaki isterse sizi almayabiliyor. Çok şık kulüpler var. Casino ve karaoke çok yaygın. Kiev’ de D-Luxe, Arena, Vodka Bar ve Kharkiv’ de Misto, Bolero, Panoroma en çok duyulanlar. Ben hiç birine gitmedim. Çünkü ekim ayında hafta içi hepsinin boş olduğunu duydum. Gidenler memnun değildi.
Kharkiv Gezi Notları için tıklayınız
Ukrayna Ulaşım
Taksiler ucuz. Şehir için ulaşım taksi ile ortalama 30-40 grivna tutuyor. Ana caddelerde çok sayıda çalışan bayan var. Bir de bazı gençler size üzerinde telefon numarası yazan kart verirler. İsterseniz sizi yakındaki randevu evine de götürürler. Ayrıca internetten de bilgiye ulaşabilirsiniz.
Masaj veya escort servis şeklinde geçen sitelerin hepsinin amacı aynıdır. Bazı arkadaşların da gece kulüplerinde çalışan bayanlarla iletişim kurduğunu duydum. İngilizce bilen kişi sayısı az. Bu sebeple az da olsa yerel dil biliyorsanız çok rahat edersiniz. Her şey aslında çok aleni. Ama yine de polisten uzak durmak gerekir!
Kharkiv Gece Hayatı
Bir polisin bana söylediği gibi ülkedeki en büyük sorun fuhuş. Hiçbir ülke böyle anılmak istemez ki, ben de SSCB kökenli, tarih dolu bir ülkeyi böyle görmek istemeyiz. Fakat turistler için dağıtılan şehir rehberinde kafeden çok masaj salonu görmek hatanın kendilerinden kaynaklandığını gösteriyor.
Ukrayna gezimizin maliyeti yüksek olmadı. Özellikle Kharkiv, Lviv ve Kiev’e uygun fiyatlı uçak bileti bulmak zor değil. Sonrasında yemek ve konaklamaya harcadığımız para diğer Avrupa ülkelerine göre çok düşük belki de Türkiye’den de ucuzdur.
Özetle fiyatların uygunluğu nedeniyle SSCB kültürlerini de merak ediyorsanız Kiev’i ziyaret edebilirsiniz. Kharkiv tamamen öğrencilerle dolu. Gece hayatıyla ön plana çıkıyor. Gündüzleri parklar gezerek zaman geçirirsiniz. Kiev ise başkent olması ve daha büyük şehir olması nedeniyle tarihi açıdan daha zengindir. Eğer Schengen vizesine dahil veya T.C vatandaşları için vizeli gidilen bir yer olsaydı bu kadar çok talep görmezdi. Ama ucuzluğuyla beraber vize de istememesi nedeniyle tercih nedeni oluyor. Eşi dostu ile giden kişiler daha çok Lviv’i tercih ediyor. Ama Kharkiv uçağı ise erkek erkeğe gezenlerle dolu. Açıkçası hiç anlam veremediğim bir durum. Sadece gece hayatı için bir ülke tercih edilir mi? Farklı kültürler tanımak varken sabahları Mc Donald akşamları kumar ve geceleri barlar pek bize göre değil. Niyetiniz ne olursa olsun karşı tarafın niyetini unutmayın ve her zaman dikkatli olun!
Ukrayna Bar ve Kulüpleri hakkında diğer sitelerden yazılar için tıklayınız.
Kharkiv Gezi notları için tıklayınız
SELAM ARKADASLAR BEN 4 YILDIR UKRAYNADA YASIYORUM 2. UNIVERSITEMI OKUYORUM TURIZM VE 3 YILDIR REHBERLIK YAPIYORUM HEM TURKIYE HEM DE BURADA KHARKIV SEHRINDEYIM 20 NIN USTUNDE UNIVERSITESI BULUNAN KHARKIV SEHRI TAM BIR OGRENCI SEHRI VE UKRAYNANIN ESKI BASKENTIDIR GELMEK ISTEYENLERE DETAYLI BILGI VEREBILIRIM
+38 093 941 71 41 WHATSAP TANGO WİBER ULSABILIRSINIZ HERKESE IYI TATILLER SIMDIDEN )
MUSTAFA ÇAĞLAR
On yıldır ara ara ukraynaya giderim. 3,5 yıl orda yaşadım. kırımda evimde var.üütün paranızı üzerinizde tekç beş günlüğüne gidenler üç beş ekleme yapıp anlatıyorlar.sonuçta bir toplumdan bahsediyoruz,ifadelere azda olsa dikkat edilmesi gerekir.bu ülkede kesinlikle polisle karşı karşıya gelip tartışmaya girmeyin.alkollü dışarıda gezmeyin.partnerinizle asla tenha, orman,boş sahil gibi yerlerde bulunmayın.bütün paranızı üzerinizde aynı yerde bulundurmayın.bölge insanıyla tartışmaya kavgaya girmeyin, böyle bir durumda polis gelmeden para yoluyla anlaşmaya varın.sigara yasağı yerlerde ilk yakalanışta kanuna göre kayıt ve ikaz alırsınız asla ceza ödemeyin rüşvet vermeyin.azda olsa dil biliyorsanız eskorta gerek duymayın,diskoda veya herhangi bir yerde çalışan hoşlandığınız kıza kibarca arkadaşlık teklif edin sert tepki almazsınız, en fazla kabul etmez.bu konuda az yeteneği olanın bu ülkede sex için para harcaması aptallıktır.45 yaşıma rağmen on yıldır hediye yemek hariç bir kuruş harcamadım.orda iş yaptığınızı kalıcı olduğunuz kanaati verin.otelden ziyade merkezi yerlerde düzgün pansiyon tercih edin hem ucuz hemde rahatınız açısından önemlidir.son olarak bütün ukrayna kadınlarını fahişe görmekten vaz geçin.çoğu sex i zevki için yapar.es kaza polise düşerseniz tercuman isteyin hiç bir şekilde polise ifade vermeyin direk savcıya ifade vermek istediğinizi söyleyin.polis savcılardan hakimlerden çekinir.gerçekte suçlu durumdaysanız; hakime yanlız görüşmek istediğinizi tercuman kanalı ile söyleyin parayı direk hakime verin.en fazlada 100 dolar verin. on yıldır hep şahit olduğum şu yanlışi yapmayın.biz turist veya misafiriz, o ülkenin sahibi değiliz, insanlara tepeden kompleksli bakmak küçüklüğümüzü gösteriyor.
selam her kese tatile gelen her kese yardim ede bilirim kharkivde yashiyorum. ve rehber olarak calishiyorum isteyen arasin. ev bulmak gece hayati tranzit her shey bvizde) +38 093 207 09 64
merhabalar
biz de Ekim başında gelmek istiyoruz. üniversitelerin açılış tarihlerine denk geliyor mu ? hareketli olur mu o tarihlerde ?
Selamlar
Kısa ve öz Kharkiv turunda;
Otel:Kharkiv Palace Hotel çok başarılı.
Club:Arizona,Bolero
Rehber:Sasha her işinizde elinizle kolunuz olur emin olun.+380958882956
Arkadaşlar Ukrayna’nın Kharkiv şehrinde yaşıyorum her türlü sorunuz için iletişime geçin Whatsapp +380631463534
Ukrayna’nın kharkov şehrine gelecek arkadaşlar rehberlik ve sorularınız için +380 63 146 35 34
Kharkov a gelecek olanlar rehberlik ve sorularınız için bana ulaşabilirsiniz Whatsapp +380 63 146 35 34
Kharkivde tatil ve eğlence için her türlü rehberlik hizmeti verilir +380631063140 (whatsapp) bu numaradan bana ulaşabilirsiniz
her kese ukraynadan selamlar… bu sadece bir cok rehberin birlestigi tatil sayfasidir… ukraynanin odesa,lviv,kiyev,kharkiv ve dnepetrovskide rehberlerimiz vardir… rehberler 7/24 yaninizda olur size tercumanlik yapar ve bir cok konuda yardimci olur.. siz geleceyiniz shehiri seciyorsunuz ve bileti aldikdan sonra bizi ariyorsunuz.. siz gelmeden once sizin icin ev ve ya otel,striptiz klubler,en iyi ukrayna lokantalari,gece klubleri gibi yerlerde rezervasyon yapilmish oluyor..sizi havaalaninda karshilar ve eve yerleshtiririz.tatiliniz en iyi derecede,ucuz ve guvenli gecmesi icin bizi arayin… numaramiz +38 063 469 16 46 (whatsapp)
irtibata gece bilirsiniz.. https://www.facebook.com/Kharkov.rehberi
Merhabalar tatilciler . Kharkivde ozel jeep arabamla cok uygun fiyatlara rehberlik yapıyorum we sıze hem zamandan hem taksiden hemen hemen herseyden tasarruf ettirıyorum ustune karlı bile cıkarsınız otel ew ayarlarım +380939532629 (WhatsApp)
Daha once lviv e gittim şimdide kharkiv yada kiev düşünüyorum sizce hangisi Kiev mi ? kharkiv mi ?
Hangi açıdan diye soruyarsanız ; restauranta yenilen yemeğe ödenen ücret + bar , gece clubu gibi yerlerde ödenecek ücret ve tabikide kız tavlama kolaylığı zorluğu açısından .
Kharkovda eğlenceyi doyasıya yaşamak isteyenler için rehberlik hizmetimiz mevcuttur +380631063140 whatsapp tan ulaşabilirsiniz
dogrusunu soylersem cok garip bir durum, su an kharkivde turisten cok rehber var, 6 yil oncesini hatirlarsak, kharkivde olan rehberler, Ali,Ercan,Rustem ve Muratdi.. SHimdi hangi siteye girsem her yerde rehber reklamlari cogusuda daha rusca konusmasini bilmiyorlar…
kharkovda unutulmayacak bir tatil geçirmek isteyenler +380631063140 whatsapp tan ulaşabilirsiniz
ukraintrip.wix.com/kharkov bu siteden ukraynanin tum sehirlerinde rehberlere ulasa bilirsiniz, tum sehirlerde fiyatlar ayni, bayan ve erkek rehberlerimiz vardir.. bize katilmak isteyen rehberler +38 063 469 16 46 whatsapdan yaza bilirsiniz
UKRAYNA’NIN KHARKOV ŞEHRİNE GELMEK İSTEYENLER HER TÜRLÜ SORUNUZ VE REHBERLİK İÇİN BANA ULAŞIN Whatsapp +380 63 146 35 34
UKRAYNA’NIN KHARKOV ŞEHRİNE GELMEK İSTEYENLER HER TÜRLÜ SORUNUZ VE REHBERLİK İÇİN BANA ULAŞABİLİRSİNİZ
Whatsapp +380 63 146 35 34
ukraynanin tum sehirlerinde rehberlik hizmetleri siteye goz atin,en guvenilir rehberler bizde
ukraintrip.wix.com/kharkov
Ukrayna Kharkiv’de gezi ve seyahat yapmak isteyen arkadaşlar hertürlü sorularınız için whatsapp +380 73 312 87 47
Yaşlı bir gezginim.geldiğimde yardımcı olurmusunuz? rahat edermiyim ? yoksa yaniz gencleremi rehberlik yapıyorsunuz?
Ukrayna’da Güvenli ve Ekonomik Gezi, Rehberlik, Tercümanlık Hizmetleri ve Seyehat Danışmanlığı.
Ukrayna’da Rehber grubumuz, alanında uzman, deneyimli rehberleri ile yerli ve yabancı konuklara, şehir içi ve civarında hizmet vermektedir.
Türkçe Ana Dilimiz Olmakla Beraber, Rusça ve İngilizce’yi de en az Türkçe Kadar İyi konuşan, Gündemi, Günceli, Mevzuatı Takip Eden, Ukrayna’da Ne – Nerede -Nezaman- Nasıl sorularına Cevap veren rehberlerimiz eşliğinde yapılmakta olan gezi programlarımızda konuklarımızın keyifli zaman geçirmelerine, gezilen ve ziyaret edilen yerler hakkında doğru bilgilenmelerine önem gösterilmektedir. Gezi planı genel olarak konuklarımızla birlikte belirlenmektedir.
Rehberlerimizin hepsi Ukrayna’y çok iyi tanıyan, Müzeler, Kanallar, Köprüler,Caddeler, Sokaklar, Barlar, Gece klüpleri, Diskolar, Alışveriş Merkezleri, Katedraller, Kilise ve Cami gibi Dini inançlara göre İbadethaneleri, Sarayları, Opera, Bale ve Tiyatro Salonlarını, Anıtları kısacası görülmeye değer her yeri ve Tarihini bilen Eğitimli kişilerdir.
Yılın her mevsiminde Kişiye ve gruplara özel geziler düzenlendiği gibi, kurumların yabancı misafirlerine de rehberlik hizmeti vermekteyiz. Gündüz gezileri dışında Gece Eğlencelerini tercih edenler için Ukrayna’da Olağanüstü keyifli, unutulmaz anılarla dolu organizasyonlar yapılmaktadır.
https://www.facebook.com/Ukrayna-rehber-1138369372861714/
iletşim: +380969209968
Uzman ekibimizle kaliteli rehberlik hizmeti veriyoruz. +380996697104 (watsap vb. Mevcuttur) veya instagram/ Ukrayna geceleri adreslerimizden ulaşabilirsiniz
merhaba arkadaslar uzun zamandir, dolandirici rehberlerden cok sikayet eden turistler var, bunun icin ben de ukraynanin en guvenilir rehberlerini bir araya topladim. U.T.B- ukrayna tercumanlar birligi altinda.. su an 27 rehber, 5 taksici bizimle beraber calisiyor ama her gun sayida artis var…ayrica gruplara ozel ekonomik ucuz turlar organize ediyoruz, siteye girdiginizde sehirler hakkinda, gece hayati hakkinda, ve rehberler fiyatlar hakkinda bilgili olucaksiniz.. eger her hangi bir rehber hakkinda sikayet alirsak onun reklami kapatiliyor ve size paraniz 1 hafta icinde geri odeniyor. ofisimiz kharkiv sehrinde.. email adresi ukraintrip@outlook.com
sitelerimiz
http://www.ukraynarehber.net
http://kharkov-rehber.wix.com/harkov
https://www.facebook.com/Kharkov.rehberi
http://www.youtube.com/TheUkrayna
telefon: +380 63 469 16 46
+380 99 254 90 02 watsapp ve viberden yaza bilirsiniz.. her kese guvenli ve en uygun fiyatlarla tatil vad ediyoruz…
ukraynada unutulmaz bi tatil yaşamak isteyenler bu numaradan bana ulaşabilirsiniz. Whatsapp: +380631055718
Birde oraya gittigimde kievde hangi otel yada pansiyon uygun ve rahat edebilecegim yer ismi ve mekanlari yazarsan bana mademki iyi biliyorsun simdiden tesekkurler.
Merhaba Arkadaşlar,
Ukrayna rehberlik
Ukrayna’nın en büyük şehirlerinde rehberlik ve tercümanlık hizmetleri vermekteyiz. Havaalanı karşılama, transferler, rehberlik, tercümanlık de yapmaktayız.
Detaylı bilgi buradan öğrenebilirsiniz.
http://tumukrayna.com/
Ukrayna Kharkov’a gezi ve seyehatlar için whatsapp +380 73 312 87 47
iddia ediyoruz bizden daha iyisini bulamazsiniz 30 kisilik guvenilir rehber grupumuzla ukraynanin her yerindeyiz
http://www.ukraynarehber.net
+380992549002
+380634691646
Ukrayna Harkovda VİP Rehberlik hizmeti veriyorum.Herhangi bir dusunceniz ve sorularınız ıcın yazabilirsiniz. Şahsıma ait Mercedes VİP VİTO aracım ile Rehberlik yapıyorum.havalimanından karşılama.ŞEhir turu ve daha neler neler
iletişim bilgilerim:Whattsapp +380 93 392 53 91
Merhaba, tatilinizi Ukrayna’da yapmak istiyorsanız Tüm Ukrayna şirketi size her konuda yardımcı olacak.
Detaylı bilgi sitemizde http://tumukrayna.com/
merhaba arkadaşlar öncelikle bunu belirtmek isterimki,her kes gibi ben de rehbere ihtiyac yok diyordum,rehbere verdigim parayla da eglenirim diyordum ama olmuyormuş) bu hafta kharkive gitdim clübler boş)yapicak hic bir şey yok,kimse de ingilizce bilmiyor. Bu siteyi buldum ve Rüstem rehberle irtibata gecdim ve tatil şimdi başladi). Rüstem kardeşim aldigi paranin son kuruşuna kadar hak eden bir rehber.. Beni hic bir sitede raslamadigim latin danslari,canli muzik olan bir mekana götürdü mekanin 90% kadin) tabii orda da boş durmadim bir şeyler cikti,sonra şehir dişinda yerleşen bir plaja gotürdü beni cennetemi geldim diye şoktaydim_) ve en son olarak hayel bile edemicegim ciplaklar plajina götürdü beni ve tatili zirvede bitirdim)).. şimdi umarim anlata bilmişimdir rehber ne icin lazim,kardeş olmasaydi kuru kuru boş sokaklari dolaşib geri dönücektim.. teşekkürler Rüstem,teşekkürler ukraynarehber.net 1 numarasiniz))
This is very interesting, You’re a very skilled blogger. I have joined your rss feed and look forward to seeking more of your magnificent post. Also, I have shared your web site in my social networks!
HARKOV REHBERLİK HİZMETİ ŞAHSIMIZA AİT VIP ARAÇLARIMIZ İLE VE BİR OKADARDA UYGUN FİYATLAR İLE TATİLİNİZE KALİTE KATMAK İSTERSENİZ İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ +380933925391
Herkese selamlar Ukrayna baskentinde Kiev Rehberlik yapmaktayim gorusmek uzere whatsapp ve viber numaram 00380938094199 ya da Ukraynada bulunuyorsaniz +380938094199 ismim Ender Can fiyatim gunluk 60$ masraflar musterilere aittir …
merhaba arkadaşlar yorumlardan gördüğünüz gibi bu işte en eski bizim ekip.. ukraynanın tüm şehirlerinde rahat ve eğlenceli bir tatil ya da iş toplantılarınız için yardımcı oluyoruz… http://www.ukraynarehber.net sitesini ziyaret edib bizimle online iletişim kura bilirsiniz..ya da whatsapp.viberden bize yaza bilirsiniz +380 99 254 90 02 her kese iyi tatiller
Ukraynada tatil
UKRAYNA’DA MUTHİŞ BİR TATİL NASIL YAPILIR?
Ukrayna ülkemizdeki tatil severlerin en çok tercih ettiği ülkeler arasında başı çekmektedir. Ayrıca Coğrafi konumundan dolayı da ülkemiz iş adamalarının bu ülkede sık sık ticaret yapmaları da bilinen bir gerçek…
Türkiye için önemli bir konumda yer alan bu şehirde tatil ve iş görüşmelerinizden dolayı Ukrayna’yı iyi bilen ve sizlere bu ülkeden her konuda destek sağlayacak bir tercümana ihtiyacınız her daim olabilmektedir. Bu rehber arkadaşlarımız ile Ukrayna’da doyasıya tatil yapabilecek ve iş görüşmesi yapacaksanız bu görüşmelerden olumlu sonuçlar alabileceksiniz. Tamamen ticari anlayıştan uzak bu arkadaşlarımız müşteri memnuniyeti üzerine kurduğu çalışma prensibi ile sizlere en uygun fiyatlardan en iyi rehberlik hizmeti sunabilmektedir.
Günlük Rehberlik hizmeti sadece 40-60 dolardır…
Bu fiyata dâhil hizmetler, karşılama, tercümanlık ve rehberliktir. Ukrayna’nın en güvenilir rehberleri arasında gösterilen bizim rehberler size tadı damağınız da kalacak şehir turları düzenler, tarihi mekânları gezdirir ayrıca sizleri en özel eğlence kulüplerinde doyasıya eğlenme fırsatı sunabilir.
Ukraynaya iner inmez sizleri karşılayan Rehber Arkadaşımız güven veren yaklaşımları ile içinizi rahatlatacak ve tatil öncesinde aklınızda oluşan tüm sorulara anında fayda sağlayacak cevaplar verecektir. Yabancı bir ülkede olmanın tüm zorluklarını bu arkadaşımız ile hiçbir şekilde yaşamayacaksınız.
Kharkiv şehir turu yapabileceğiniz Rüstem,Lviv şehir turu yapabileceğiniz Murat ya da Kiev şehir turu yapabileceğiniz Ümid ve bundan başka onlarla rehberler ile tatilinizi oldukça makul fiyatlara yapabilir ve burada ihtiyacınız olabilecek tüm ihtiyaçlarımızı bu arkadaşlarımızın sunduğu Ukrayna Rehberlik Hizmeti ile karşılayabilirsiniz.
Ukrayna da muhteşem bir tatil yapmak için bu arkadaşlarımızdan Rehberlik ve Tercümanlık hizmeti almak sizler için en doğru tercih olacaktır.
Bizler’e aşağıdaki iletişim kanalları yardımı ile anında ulaşabilirsiniz…
iletişim : +38 099 254 90 02 +38 063 469 16 46 (whatsapp,viber)
İyi Tatilleri Dileğiyle…
Ukrayna hakkında her şeyi bir sitede topladık http://www.ukraynarehber.net
Odessa şehrine 2 arkadaş http://www.pickdestination.com/ sitesi aracılığı ile gittik. Gayet memnun kaldık. Günlük dairemizi tuttuk havalimanında karşıladılar. Günlük rehberlik hizmetinden de faydalandık. Odessa güzel ve eğlence dolu bir şehir. Vizesiz olduğu için her türk vatandaşının gitmesini tavsiye ederim.
kharkov 25 ekim 31 ekim tarihlerinde gelmek istiyuorum. istanbul’dan gelıyorum. rehber felan ıhtıyacım yok hangı club’ler daha guzel bana onere bılecegınız yer varmı. ingilizce,almanca,rusca bılıyorum. 15 yıl turızmde calıstım. ısın her turlu pıclıgını bılıyorum. sadece bana hangı otel eglence merkezlerıne yakın onu soyleyın yeter. ıstanbula geldıgınızde bende sıze yardımcı olurum. ıstanbul’da guzel bır otelde resepsıyonıst olarak calısmaktayım. saygılar…
Yok kardeşim ukrayna öyle
Ukrayna böyle bizim türk ler hiç birşey doğru yazmıyor 3 aydır ukrayna dayım kiev liviv odesa kharkiv adamlar türkülere göz artırmayı yok boku çıkmış eniyi türkiye
04.12.16 08.12.16 tarihlerinde kharkiv de olucam bana günlük yardımcı ola bilecek öğrenci yada rehber arkadaşlar ulaşa bilirmi kiew e beşiktaş macına gecicem
not:yardımcı olucak arkadaşlar günlük ücret yüksek söylemezlerse sevinirim bu işinde ortalama bi fiyatı var pasam_77@hotmail.com dan ulaşa bilirsiniz saygılarımla
Ya kandırmayın insanları , arkadaşlar hemşeri hemşeriyi gurbette misali Ukrayna da nereye giderseniz gidin anlıyorsunuz . İnanmayın bu rehberlere oraya gidince bir türkün sizi yurt dışında nasıl kazıkladığının farkına varıyorsunuz . Ben uzun zamandır liviv ‘ e giderim . İlk seferinde rehber tuttum ve baya cana yakın arkadaş gibi olduk .İkinci gidişimde ise tek başıma ayarladım . Adamı aradım napıyosun ben geldim diye vs adam yanıma bile gelmedi . Ve ona verdiğim paranın yarısına ayarladım herşeyi . Arkadaşlar bakın Ukrayna’da bir öğretmen maaşı 150 usd bir avukat maaşı 150-200 usd insanlar bu maaşlara ev geçindiriyorlar. Bizim rehberlerde yazmış günlük 100usd kişi başı lan yürüyün gidin . Başka turistleri kazıklayın .
Merhaba; ben de gittiğim yerlerde her zaman tek olmayı ve kaynak kitap/sitelerden yararlanmayı tercih ediyorum. Az ingilizce ile her şeyi ayarlamak mümkün…
Bende 13 kasım 1 haftalıgına kiev de olacagım. Duzgun masaj salonu varmıdır? Fıyatlar? Bırde barlarda turk oldugumuzu soylemeyıp sorulursa nerelıyız demelı???
4-5 defa kharkive gittim orada ingilizce bilen doğru dürüst yok bu yüzden rusça bilen birisi yanınızda olması büyük avantaj oraya gittiğimde Azeri bir kardeşimiz olan Sadık rehber ile tanıştım Saolsun havalimanından otele yerleşmemize gerekirse ev bulmamıza taksi çağırma konusunda giremediğimiz gece kulübünü rusça arayarak sorun çözme konusunda lokal yerler konusunda birçok konuda beni bilgilendirdi kendisi çok dürüst bir kardeşimiz başınız sıkışırsa bile her konuda yardımcı oluyor kendisi bir rehberden ziyade kardeş dost niteliğinde ve diğer rehberler gibi hırsız komisyoncu değil ben rehberlik hizmeti almanızı tavsiye ederim whatsapp’da hep online irtibata geçebilirsiniz +380 63 468 6085 ha bu arada ben refenransım beni google aleminde serkanbabax diye aratırsanız zaten beni bulur ve güvenirsiniz selamlar tüm dostlara
2017 nısanın ılk haftası ıkı kişi Ukrayna’ ya 5-7 gunlük bir tatil için gelmek istiyoruz. Bana ulaşmak isteyen değerlı rehber arkadaslarım…önerilerınizi ve fiat teklıflerınızı maıl olarak atarsanız sevınırım…ozkanserhat16@gmail.com
Ukrayna’ya özellikle rehbersiz gitmek riskli mi?
Rehberle gitmek daha sağlıklı olur. Rehberden kasıt burada yaşayan öğrenciler… Maalsef gece dışarıda yaşadıklarımızı diğer yazıda anlattık.